ALTIN 2.439,70
DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15 °C
Az Bulutlu

Tembeller için güzellik rehberi

16.11.2020
1.075
A+
A-

Güzellik rutininiz için zaman ayıramayan ve üşenenlere öneriler. Sizlere sunduğumuz ipuçları sayesinde fazla zaman harcamadan harika görünün! Tembeller için güzellik rehberi.

Epidermis Lazer Epilasyon
Tembeller için güzellik rehberi

Güzellik rutininiz için zaman ayıramıyor, hatta biraz üşeniyor musunuz? Öyleyse, bu haberimiz tam size göre! En yakın arkadaşınız olarak sizlere vereceğimiz ipuçları sayesinde fazla zaman harcamadan harika görünebilirsiniz. O halde tembeller için hazırladığımız güzellik rehberini hemen okumaya başlayın!

İSTENEN PARAGRAFTAN SONRA ÇIKAN REKLAM ALANI - 1

Göz altı torbaları

Sabah aynaya baktığınızda şişmiş göz altı torbalarından rahatsız oluyorsanız, pratik bir yöntemle görünümlerini hafifletebilirsiniz. Nasıl mı? Küçük bir yüz havlusunu soğuk suya batırın ve gözlerinize bir dakika sıkıca bastırın. Daha sonra parmaklarınızla göz altlarından başlayarak elmacık kemiklerine doğru tampon hareketlerle masaj yapın. Göz altı torbalarının indiğini göreceksiniz.

Pratik saç bakımı

Saç bakımıyapmaya vaktiniz yoksa veya üşeniyorsanız, duştan önce saça ve saç derisine bakım yapan ürünlerden kullanabilirsiniz. Duşa girmeden önce saç diplerinize masaj yaparak uygulayın, daha sonra saçınızı durulayın. Böylece, saç dibinde biriken kirlerden ve saç ürünlerinin kalıntılarından kurtulabilirsiniz.

Son dakika hazırlık

İşten sonra özel bir davete katılacaksın. Ancak hazırlanmak için zamanınız yok.  Böyle durumlarda kurtarıcınız göz alıcı renkte bir ruj olacaktır. Pratik bir ruj uygulamasıyla hem daha bakımlı görünebilir, hem de görünümünüzü tazelemiş olursunuz. Saçınızı da ortadan ayırıp ıslak görünüm veren bir ürünle yapıştırabilirsiniz. Daha sonra istediğiniz gibi şekil verin. Gecenin dikkat çekeni siz olacaksınız.

Pratik dumanlı göz makyajı

Dumanlı göz makyajı, zaman aldığı ve biraz uğraştırıcı olduğu için sizi korkutabilir. Ama size sunduğumuz pratik önerilerle artık dumanlı göz makyajı yapmak çok kolay! Siyah, lacivert veya kahverengi, dilediğiniz renk bir göz kalemi alın ve üst kirpik diplerine kabaca çekin. Daha sonra kalemi yuvarlak uçlu bir makyaj fırçasıyla yukarı doğru yayın. Son olarak maskara uygulamayı unutmayın. İşte bu kadar!

Belirgin kaşlar

Kaşlar, yüz ifadesini anında değiştirebilir. Bu nedenle, kaşları belirginleştirmek ve şekil vermek çok önemlidir. Belirgin kaşlar için size önerimiz; hem renk veren hem de tarayan kaş maskaraları kullanmanızdır.

Doğru fondöten

Cilt tonunu eşitlemek, daha genç görünmenize yardımcı olur. Bu nedenle, makyaj yaparken mutlaka cildinize BB krem, fondöten gibi cilt tonunu eşitleyen bir ürün kullanmalısınız. Cilt tipinize ve ten renginize uygun doğru fondöteni seçmek için biraz zaman harcamanız gerekebilir. Ancak size en uygun fondöteni seçtikten sonra, uzun vadede kusursuz bir cilt görünümüne sahip olabilirsiniz.

Duş sonrası bakım

Duştan sonra vücudunuzu nemlendirecek vaktiniz yok mu? O halde, nemlendirme adımını cildi besleyen bir duş yağıyla halledebilirsiniz. Böylece, duştan çıktıktan sonra zamanınız size kalır ve cildiniz yumuşacık olur.

Ağda randevusu

Hafta sonu ağda randevunuz var, ancak siz tüm gün evde tembellik yapmak istiyorsunuz. Öyleyse randevunuzu hafta için öğle aranıza alın. Böylece, çok değerli vaktinizi hafta sonundan çalmamış olursunuz. Ağdadan sonra ofise döndüğünüzde cildinizdeki kızarıklığın görünmesinden çekiniyorsanız, ciltteki kızarıklığı yok etmek için aloe vera içeren bir krem uygulayabilirsiniz.

Çok işlevli ürünler

Önce güneş koruyucu krem, sonra fondöten… Bu adımlar size çok zor geliyorsa, güneş koruyucu özelliğe sahip BB krem kullanabilirsiniz. BB kremler, cilt tonunuzu eşitler, cilde canlı ve renkli bir bitiş verir. Hem dudağa hem de yanaklara uygulanabilen ürünlerden de bir tane aldığınız zaman, makyaj için endişelenmenize gerek kalmayacaktır.

Bakımlı tırnaklar

Tırnaklarınızın her daim bakımlı görünmesini istiyorsanız, bunu çok zaman harcamadan halledebilirsiniz. Bakım yağları ve jel ojelerle manikürlü gibi görünen tırnaklara sahip olabilirsiniz. Bakım yağları, tırnak etlerinin yumuşacık olmasını sağlar. Jel ojeler ise hem diğer ojeler gibi rahat sürülür hem de tırnakları parlatır.

Yağlanan saçlar

Saçınızı yıkamaya vaktiniz yoksa, kuru şampuanlar imdadınıza yetişecektir. Kuru şampuan sayesinde, saçınız daha sık ve hacimli görünür. Saç diplerine kuru şampuanı sıkın ve elinizle iyice yedirin. Daha sonra saçınızı geriye doğru tarayabilir, tel tokalarla tutturabilirsiniz. Saçınızı tararken yumuşak kıllı bir fırça kullanmaya da özen gösterin.

Tembeller için güzellik rehberini okudunuz. Güzellik hakkında diğer yazılarımız:

Cildi yaşlandıran etkenler
Selülit için evde doğal çözümler
Şekil almayan saçlar için öneriler

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.